In het begin van het nieuwe jaar kijken we traditioneel even terug op wat er in het afgelopen jaar is gebeurd en kijken we met gezonde goesting vooruit naar wat 2020 voor ons in petto heeft. Maar niet vooraleer wij u een gelukkig en warmtevol 2020 hebben gewenst! 

Naast de installatie van de nieuwe OCMW- en Gemeenteraad en het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, organiseerde onze afdeling in 2019 ook interne voorzittersverkiezingen. Hierbij werd Damine Vanhees verkozen tot nieuwe jongerenvoorzitter, is Kelly Wouters het nieuwe aanspreekpunt voor Vrouw en Maatschappij en mogen we Anja Smets met de nodige trots onze nieuwe voorzitter noemen. Zij hebben zich ondertussen al volledig ingewerkt en hebben zich samen met alle andere leden klaargestoomd om zich de volgende jaren volop te blijven inzetten voor een mooier en beter As.  

Met de start van een nieuwe beleidsperiode zal 2020 op politiek vlak ook een interessant jaar worden. Onze gemeenteraadsleden hebben vorig jaar alvast goed hun huiswerk gemaakt en hebben de meerjarenplanning van het bestuur met een kritisch oog doorgenomen. Tijdens de gemeenteraad van december hebben zij dan ook getracht het plan op een positieve en opbouwende manier bij te sturen. Hierover kan je de nodige informatie terugvinden op onze website. 

Onze slogan #SamenVoorAs blijft ook in 2020 centraal staan. Aarzel dus zeker niet om één van onze mandatarissen te contacteren indien jullie dit nodig achten. 

Om het jaar samen goed in te zetten, bieden wij jullie graag een Nieuwjaarsaperitief aan tijdens onze jaarlijkse Italiaanse eetdag. Verder wensen we jullie alvast al het beste voor het nieuwe  jaar! 

Met warme groet, 

Het bestuur en de leden van CD&V en Jong CD&V As/Niel-bij-As.